Partners

Jan Verhoeven

Directeur / Analist

Jan Verhoeven is de oprichter van De Weygerbergen. Hij studeerde Internationale Economie aan de Universiteiten van Tilburg en Indiana (US). Daarnaast is hij gecertificeerd (DSI) beleggingsdeskundige. Jan vervulde onder meer directietaken bij Van Lanschot Bankiers, leidde het directie comité van een Belgisch-Nederlandse vermogensbeheerder en vervult diverse bestuurstaken. “Doelstellingen halen dat is mijn uitdaging! Het geeft mij veel voldoening om elk jaar weer, al twaalf jaar lang aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen m.b.t. de financiële potentie van hun vermogen.”

Geert Broekgaarden

Analist

Geert Broekgaarden is afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie is hij in dienst getreden bij Philips en later bij een afsplitsing van Philips, waar hij commerciële functies heeft bekleed. Vanaf eind jaren ’90 is Geert actief in de financiële dienstverlening. Hier heeft hij diverse rollen vervuld. Onder andere als franchisenemer bij een franchiseformule en commercieel management bij een levensverzekeraar en vermogensbeheerder. Hij heeft daarbij zowel ervaring opgedaan in de advisering in een business-to-business omgeving, alsook in de advisering van particulieren. Vanaf eind 2009 heeft hij zich aangesloten bij De Weygerbergen. Zijn ervaring en relatiegerichte instelling maken hem tot een allround gesprekspartner voor alle relaties.

Emile van Dun

Compliance Officer

Emile van Dun is sinds 2011 verbonden aan De Weygerbergen met als aandachtsgebied compliance. Hij studeerde Operational Auditing aan de Erasmus Universiteit en aan de Universiteit van Amsterdam. Emile begon zijn bankcarrière bij, toen nog, de Boerenleenbank, later Rabobank als inspecteur bij de accountantsdienst. Sinds 1979 vervulde Emile bij Van Lanschot Bankiers in zowel Nederland als België taken op het gebied van Auditing, Administratieve Organisatie, Compliance en Risk Management.

Hans Brouwer

Relatie beheerder

Hans Brouwer is zijn hele carrière werkzaam geweest in de bancaire sector met focus op het relatiebeheer ten behoeve van private banking en institutionele beleggers. Omdat Hans zowel in Nederland als in België werkzaam was bij Van Lanschot Bankiers heeft hij veel ervaring met grensoverschrijdende vraagstukken. Proactief en klantgericht zet hij zijn ervaring binnen het team van De Weygerbergen in. “Het is voor mij een prachtige uitdaging de relaties echt geheel onafhankelijk te mogen begeleiden bij het oplossen van hun financiële vraagstukken.’